Voedingsadvies

Gezond afvallen met een voedingsschema

In mijn werk als Personal Trainer bij Basic Fit Groningen, heb ik al heel wat keren mensen geholpen om een gezondere en fittere levenstijl te krijgen. Bewegen speelt daarbij een grote rol, maar minstens even belangrijk, zo niet nog belangrijker is rol van voeding, want voeding is echt de basis.

Om ervoor te zorgen dat de motor goed draait en het lichaam zo goed mogelijk functioneert, moet het gevoed worden met de juiste brandstof. Maar over welke voeding hebben we het dan? Hoeveel? En wanneer? Wat wel en wat niet? Allergieën? Vegan? Vegetarisch?

Iedereen heeft zo z’n eigen, zeer persoonlijke vragen over wat het beste voor hem of haar is. En het aanbod van voeding is enorm, dus de puzzel kan best ingewikkeld zijn. We gaan er dan ook even goed voor zitten om een analyse te maken en op basis hiervan kan ik een persoonlijk voedingsadvies voor je opstellen.

En als je dat wilt kan ik ook een voedingsschema voor je maken. Door mijn achtergrond als sportdiëtist heb ik veel ervaring met het adviseren van de juiste voeding. De ‘ingrediënten’ van het schema, zijn natuurlijk afhankelijk van wat je ermee wilt bereiken. Als gezond afvallen het doel is, dan ga ik je andere voedingsstoffen adviseren dan wanneer je wilt werken aan je spieropbouw. En bij ondergewicht kom je ook weer op een heel eigen voedingsschema uit.

Maar dat gezond eten ook heel lekker kan zijn, wordt in al mijn schema’s duidelijk.

Wat kun je verwachten:

 

  • Gericht op jouw persoonlijke doelstellingen en wensen
  • Ingesteld op jouw huidige fysieke gesteldheid
  • Tot in detail weergegeven: product, hoeveelheid, aantal calorieën en eventueel tijd
  • Afhankelijk van jouw wensen worden weergegeven: benodigde calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten
  • Mogelijkheid vragen te stellen via e-mail of WhatsApp
=